Alla inlägg den 15 juni 2011

Av /A - 15 juni 2011 11:06

Barnen och jag har i vanlig ordning diverse handarbets- och pysselprojekt på gång, och här är något av det vi roar/roat oss med nu i juni:


Ett besök hos vår lokala Panduro-återförsäljare ledde till inköp av nya barnsaxar, såpbubblor samt minitavlor åt barnen som de fick måla med oljekritor.


De färdiga tavlorna. Dotterns till vänster, lillebrors till höger.


Själv shoppade jag loss både vad gällde Panduro-grejer, samt både tyg och garn. Garnet ska bli en topp och det turkosa bandet ska träs igenom den upptill. Tyget ska bli en rundklippt sommarkjol. Och i framkant ser ni ett litet paket med grejer för att tillverka ett armband som också går i turkost och rosa. Det lustiga här är att både toppen, tyget till kjolen samt armbandet är saker som jag länge önskat mig och planerat att göra - men utan att ha en tanke på att kombinera det. Döm om min förvåning när jag plötsligt insåg att armband och tyg ju faktiskt går i matchande färger, och att toppen skulle passa jättebra till kjolen  

För övrigt ser ni till vänster ett nytt paket textilpennor, vilka barnen ska få använda för att göra ytterligare en varsin ruta till deras quiltar.     

Ovido - Quiz & Flashcards